top of page

The little Bohemian sun

Představte si své svatební místo zalité sluncem a v něm malé kousky duhy tančící po stěnách. Takový efekt dokáže vykouzlit i docela malý kousek skla na vašem svatebním stole nebo v okně…

Bohemian sun Jihočeská nevěsta

VE STYLU GLAM SHUI

OKOUZLUJÍCÍ FENG SHUI DEKORACE (NEJEN) PRO POŽEHNANOU SVATBU A MANŽELSTVÍ


Jmenuji se Krista a tvořím lapače slunce - závěsné a stolní dekorace z českého křišťálového skla, kovu a minerálů v glamour stylu, který propojuji s principy Feng Shui.


Samotné slovíčko glamour v češtině znamená půvab, přitažlivost, něco okouzlujícího. „Glammy“ je i všechno co se blyští a odráží – tedy různé skleněné a kovové doplňky a dekorace, které miluju. Jsem taková trochu straka, co má ráda blyštivé kamínky, šperky a různá cinkrlata 😊

Bohemian sun Jihočeská nevěsta

Vytvářím dekorace a pomůcky, které pomocí barev, světla (či zvuku) dokáží v prostoru aktivovat a harmonizovat tok energie.


Věřím, že pokud v prostoru kolem vás proudí energie správně, tzn. že nabíjí a pohání kupředu, tak to má efekt i na vás, protože nabíjí a vyživuje každou oblast vašeho života.

Svatební den je rozhodně nejvýznamnějším dnem v životě člověka. Tak proč do něj nevnést trochu dobrého Feng Shui, abyste si do života i manželství přitáhli hodně štěstí a zajistili si dostatek lásky a spokojenosti.


Pro vaši dokonalou svatbu mohu nabídnout:

  • Lapače slunce – stolní a závěsné dekorace ve zlatém/ stříbrném provedení – pyramidy, závěsy a girlandy, světlohry a zvonkohry

  • Dekorace z achátových plátků – pozlacené podtácky, achátové zvonkohry

  • Krystaly a geody z pravých minerálů

  • Šperky

  • Dárky svatebčanům

  • Kreativní workshop během rozlučky se svobodou pro nevěstu a družičky

  • Tvorbu na zakázku

  • Maloobchod/ velkoobchod

Všechny dekorace jsou ruční práce, kterou tvořím ve svém ateliéru v Č. Budějovicích. Pracuji pouze s kvalitními materiály jako český křišťál od našich mistrů sklářů, který je svou kvalitou brusu srovnatelný s křišťály Swarowski. Přírodní minerály a polodrahokamy různých tvarů kombinuji s pozlacenými nebo stříbrnými bižuterními komponenty a skleněnými korálky. Každá dekorace tak vypadá jako malý šperk, který má dodat vaší svatbě pozitivní vibe, eleganci a kouzelný třpyt.


Kontakty:

Kreativní ateliér The little Bohemian sun

📍Lipenská 2592, České Budějovice

👩🏻 Kristýna Kaskounová

☎️ +420 602 357 173

🌏 Instagram

🌎 Facebook

archiv: Kristýna Kaskounová


Recent Posts

See All
bottom of page