top of page

Svatební salon Eden

Svatební salon s dlouholetou tradicí již od roku 1998


Náš svatební salon nabízí široký výběr nádherných svatebních šatů. Můžete u nás pořídit různé druhy snubních prstenů za velmi výhodné ceny.

Vyberte u nás družičkové šaty tak, aby ladily barvou i střihem k nevěstě.

V našem salonu najdete i obleky pro ženicha - můžete vybírat z módních i klasických stylů. Široký výběr luxusních i jednoduchých svatební oznámení.

O NÁS

Zabýváme se půjčováním a prodejem svatebních a společenských šatů, pánských obleků, družičkových šatů a obleků pro mládence včetně doplňků. V Českých Budějovicích působíme již od roku 1998 a v roce 2008 jsme se stali spol. s r.o. Začínali jsme s půjčováním cca 60 modelů svatebních šatů a 40 modelů společenských šatů. V současné době můžeme nabídnout 250 modelů svatebních šatů a 200 modelů společenských šatů v různých barvách, stylech a velikostech. Služby jsme rozšířili o prodej snubních prstenů, svatebních oznámení, svatební obuvi, bižuterie a ostatních doplňků potřebných pro Váš svatební den. Zabýváme se půjčováním a prodejem: – romantické i moderní modely svatebních šatů – společenské šaty pro různé příležitosti – pánské obleky – družičkové šaty – obleky pro mládence – doplňky pro nevěsty (závoje, kytičky do vlasů, kabátky, rukavičky, šály, boa, samonosné punčochy…) – prodej svatební obuvi – doplňky pro pány (košile, vázanky, vesty, kapesníčky, pánské rukavice …) – prodej snubních a zásnubních prstenů – široký výběr za velmi příznivé ceny – prodej svatebního oznámení – prodej bižuterie a ostatních doplňků potřebných pro Váš svatební den (stuhy, mašličky, ozdoby na auta,…) – svatby na klíč Další služby: – individuální přístup ke každému zákazníkovi – úprava šatů přímo na míru zákazníka

Jako poděkování za poskytnutí našich služeb, máme pro každou nevěstu připravený malý dárek.

Kontakt:

Svatební salon Eden

📍Senovážné nám. 9

📍Dům služeb, 2. patro, č. 210

📍České Budějovice 370 01

☎️ +420 386 352 965

+420 724 795 125

+420 720 131 752

🌏 webové stránky

🌎 Instagram

🌍 Facebook

Archiv: Petra Bártová

Recent Posts

See All
bottom of page