top of page

Jsem zasnoubená! A co teď?

 Průvodce začátkem svatebního dobrodružství

zásnuby

Gratuluji! Tvůj život právě před tebou otevřel novou kapitolu plnou lásky a vzrušení. Zasnoubení je jedním z nejvýjimečnějších okamžiků, a teď, když máte prsten na prstu, začínáte plánovat váš vlastní pohádkový den. Nenechte se přemoci, připravila jsem pro vás průvodce prvními kroky při plánování svatby.

1. První euforie:

Prvních několik dní po zasnoubení bude plné radosti, blaha a sdílení příběhu s blízkými. Užijte si tyto okamžiky naplno, nechte se unášet euforií a oslavujte, jak nejlépe umíte.

2. Stanovení data:

Jedním z prvních rozhodnutí je stanovení data svatby. Zvážte roční období, které vám vyhovuje, a pamatujte na to, že vybrané místo a dodavatelé mohou být v některých obdobích více vytíženi.

3. Styl svatby:

Přemýšlejte o tom, jak by měla vaše svatba vypadat. Máte rádi romantiku, nebo vás láká moderní design? Přemýšlejte o moodboardu, který vám pomůže vizualizovat si barevnou paletu, dekorace a celkovou atmosféru. Hledejte inspiraci

4. Velikost svatby:

Rozhodněte se, jestli chcete intimní oslavu pouze s nejbližšími, nebo velký večer s rozsáhlým seznamem hostů. Velikost svatby ovlivní mnoho aspektů, od vybírání místa až po menu a zábavu.

5. Rozpočet:

Jedno z nejdůležitějších rozhodnutí. Stanovte si rozpočet a držte se ho. Nezapomeňte zahrnout všechny náklady od místa až po šaty, květiny a fotografa. Prioritizujte, co je vám nejdůležitější, a na tomto se zaměřte.

6. Formální nebo neformální:

Přemýšlejte o tom, jak formální nebo neformální chcete, aby byla vaše svatba. Toto rozhodnutí ovlivní nejen váš šatník, ale i atmosféru celého dne. Možná toužíte po ležérní zahradní oslavě, nebo zvolíte klasický a formální ceremoniál.

7. Svatba v kostele nebo obřad mimo něj:

Rozhodněte se, jestli chcete tradiční svatbu v kostele, nebo zvolíte jiný způsob obřadu. Možná vás láká venkovní svatba pod širým nebem nebo romantická obřadní síň.

8. Vyberte si místo:

Zvažte místo, které odpovídá vašim představám o dokonalém dně. Máte na mysli nějaký zámek, plážovou svatbu, nebo možná starobylý statek? Místo může být klíčovým prvkem celkové atmosféry.

9. Seznam hostů:

Vytvořte seznam hostů co nejdříve. To vám pomůže při výběru místa a stanovení rozpočtu. Nezapomeňte zahrnout rodinu a nejlepší přátele.

S prvními kroky na začátku svatební přípravy se snažte udržet relaxovaný přístup. Známky stresu jsou naprosto normální, ale s pečlivým plánováním a komunikací s partnerem můžete zajistit, aby celý proces byl příjemným zážitkem. Buďte otevření kreativitě a nebojte se zeptat na radu od svatebních profesionálů a přátel. A pamatuj, že hlavním cílem je mít nezapomenutelný den plný lásky a radosti.

Gratuluji ještě jednou a přeji vám hodně radosti při plánování vaší svatební oslavy!

Jihočeská nevěsta je skvělé místo pro hledání inspirace a vyhledávání svatebních dodavatelů a míst pro vaší svatbu.

Níže můžete objevovat po kliknutí na okénko vaše budoucí svatební dodavatele či najít své svatební místo.

Nezapomeňte nás sledovat na Instagramu či Facebooku

S láskou Klára ❤️

Jihočeská nevěsta

💍



21 views

コメント


bottom of page